Antena Meniu Search
x

Video Momentul terifiant în care angajatul unei benzinării este atacat cu toporul, în București. S-a ferit de moarte în ultima clipă

Atac înfiorător la o benzinărie din București. Un bărbat de 20 de ani a intrat cu un topor şi a vrut să-l lovească peste tejghea pe angajatul restaurantului.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 08.03.2024, 20:08

Vezi și

Nimic nu prevestea atacul brutal în momentul în care bărbatul de 20 de ani a intrat, în jurul orei 21:00, în benzinărie. Ţinea pe umăr un topor şi, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum stă câteva momente, are un schimb de replici cu vânzătorul, apoi aruncă cu brutalitate toporul către cel care servea. 

Scena dramatică se petrece sub ochii celorlalți clienți, care serveau masa la niciun metru distanţă de el. Norocul tânărului angajat a fost, însă, că a avut prezenţă de spirit şi s-a ferit în acea fracţiune de secundă.

Însă agresorul nu s-a oprit aici. După ce a văzut că nu l-a nimerit, a trecut de tejghea, a recuperat toporul de pe jos şi a încercat să îl prindă.  

Tânărul atacat cu toporul a fugit imediat din benzinărie

Tânărul atacat, în vârstă de 18 ani, a reuşit să se ascundă în spatele unei uşi, iar apoi a ieşit din benzinărie.

Acum agresorul este în custodia poliţiei şi urmează să ajungă în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul terifiant în care angajatul unei benzinării este atacat cu toporul, în București. S-a ferit de moarte în ultima clipă