Antena Meniu Search
x

Video Momentul uimitor în care un poliţist argeşean salvează de la moarte un bătrân, filmat de camere. Bărbatul se înecase cu mâncare chiar sub ochii fiicei

Un poliţist argeşean a devenit eroul zilei după ce a salvat de la moarte un bărbat care se înecase cu mâncare într-un restaurant. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din local.

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 08:52

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în localitatea Mușătești din Argeș. În imagini se vede cum bărbatul ia masa alături de fiica sa, care, culmea, îi taie mâncarea în bucăţi mai mici. Chiar şi aşa, omul se îneacă, iar femeia nu știe cum să intervină.

Un bărbat îl bate pe spate, în speranța că îl va ajuta, dar este zadarnic. Salvarea bărbatului vine de la un poliţist, care întră întâmplător în restaurant, şi îi aplică manevra Heimlich, şi astfel îl salvează în ultimul moment. 

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, însă bătrânul a refuzat transportul la spital. Poliţistul erou a participat în februarie anul acesta la un modul de instruire pentru acordarea primului ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul uimitor în care un poliţist argeşean salvează de la moarte un bătrân, filmat de camere. Bărbatul se înecase cu mâncare chiar sub ochii fiicei