Antena Meniu Search
x

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a coborât în fântână pentru a scoate un baton de salam

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a coborât în fântâna din curtea casei pentru a scoate un baton de salam şi o pungă de lapte.

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a coborât în fântână pentru a scoate un baton de salam

Un bărbat din comuna suceveană Ipoteşti se zbate între viaţă şi moarte după ce a coborât în fântâna din curtea casei pentru a scoate un baton de salam şi o pungă de lapte, rămânând fără aer.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani obişnuia să îşi păstreze alimentele la rece în fântână. Astăzi, în momentul în care a vrut să îşi scoată mâncarea din fântână, a observat un baton de salam şi o pungă de lapte au ajuns pe fundul apei după ce găleata în care se aflau alimentele s-a rupt.

Astfel, a scos toată apa din fântână cu o pompă, iar ulterior, a chemat-o pe cumnata lui pentru a-l ajuta să coboare în fântână. Atunci când a ajuns la fund, bărbatul a mai apucat să îi zică cumnatei sale să cheme ajutor pentru că nu mai poate respira.

Femeia a început să strige disperată după ajutor, fiind auzită de un vecin care l-a scos din fântână pe bărbatul inconştient.

Un echipaj SMURD l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la spital, starea sa de sănătate fiind în continuare una foarte gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a coborât în fântână pentru a scoate un baton de salam