Antena Meniu Search
x

Procurorii s-au întors la locul triplei crime de la Satu Mare şi s-au dus ţintă la fântâna din curtea casei (VIDEO)

După trei zile de la triplul asasinat din localitatea Apa, Satu Mare, poliţiştii nu au reuşit încă să îl prindă pe ucigaş, nici să identifice arma crimei.

După trei zile de la triplul asasinat din localitatea Apa, judeţul Satu Mare, poliţiştii nu au reuşit încă să îl prindă pe ucigaş, nici să identifice arma crimei. 

Totuşi, oamenii legii au un cerc de suspecţi şi ar fi doar o chestiune de zile până când cel care i-a ucis cu sălbăticie pe cei doi soţi şi pe bătrâna de 80 de ani va fi identificat.

Astazi, la fata locului s-au intors criminalistii si procurorii, pentru a continua cercetarea, deoarece nu vor sa scape niciun indiciu care ii poate duce la prinderea autorului.

O autospecială de pompieri a fost adusă de anchetatori, pentru a scoate apa din fântână, în speranţa că vor găsi acolo arma crimei, dar n-au avut noroc.

Pe acelaşi subiect

Tot astăzi, un bărbat de etnie romă, cu domiciliul în Botoșani, care nu a putut să justifice cu ce treaba a venit în localiatte, a fost identificat de forțele de ordine pe raza comunei, fiind audiat în legătură cu uciderea familiei Rentea. 

Se pare că bărbatul nu și-ar fi justificat prezența în zonă, existând o presupunere că ar fi fost în localitate și în ziua tragediei. Informația nu a fost confirmată de către polițiști sau procurori, dar surse au precizat pentru presa locală că individul a fost adus de către polițiști.

De asemenea, anchetatorii au un suspect principal în cazul triplului asasinat din comuna Apa, judeţul Satu Mare, un tânăr de 35 de ani, împătimit al jocurilor de noroc, scrie presa locală, despre care ar exista informații că s-ar afla încă în municipiu.

Zeci de polițiști şi agenţi în civil au descins în mai multe locații din oraş, în care se cunoștea că suspectul obișnuia să le frecventeze. De asemenea, se pare că suspectul cunoștea familia Rentea destul de bine şi ar fi fost în casa victimelor de mai multe ori. Mai mult decât atât, autorul triplei crime ar fi fost inclusiv filmat de camerele de supraveghere din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Procurorii s-au întors la locul triplei crime de la Satu Mare şi s-au dus ţintă la fântâna din curtea casei (VIDEO)