Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Motociclist mort, după o goană nebună pe străzile din Bistrița. Tânărul a fost aruncat pe asfalt, iar motorul s-a făcut praf

Un tânăr în vârstă de 37 de ani a ajuns în stare critică la spital, în urma unui cumplit accident rutier. Bărbatul a demarat în trombă, iar în goana nebună s-a răsturnat într-un sens giratoriu. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

De Redactia Observator la 25.09.2023, 11:16

În momentul impactului, bărbatul a fost proiectat pe asfalt, iar bucăţi din motocicletă s-au împrăştiat pe şosea. Un echipaj SMURD a intervenit pentru a acorda îngrijiri victimei, a reușit să-l stabilizeze și să-l transporte la spital.

Din păcate, acesta a decedat la spital, în cursul nopții.

"La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus ieri, la ora 23.46, un bărbat de 37 de ani, în stare critică, politraumatizat în urma unui accident rutier, în șoc hemoragic, prezentând: stop cardio-respirator resuscitat, traumatism craniocerebral sever, traumatism craniofacial, hemopneumotorace bilateral drenat, leziune hepatică, plagă penetrantă intraabdominală, fractură de femur drept, fractură deschisă la tibia dreaptă. Din păcate, cu toate eforturile depuse de medici, din cauza leziunilor grave suferite, pacientul a decedat", precizează  Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Motociclist mort, după o goană nebună pe străzile din Bistrița. Tânărul a fost aruncat pe asfalt, iar motorul s-a făcut praf