Antena Meniu Search
x

Video Munca de acasă, criteriu important în alegerea jobului. Trei sferturi dintre salariaţii români nu vor să muncească de la birou

Pandemia nu ne-a schimbat doar rutina zilnică, ci şi criteriile de alegere a unui viitor loc de muncă. Trei sferturi dintre salariaţii români vor să muncească de acasă.

de Adrian Obreja

la 08.09.2021, 08:40

Vezi și

Munca de acasă era privită cu reticenţă înainte de pandemie, dar acum, la distanţă de mai bine de un an, lucrurile s-au schimbat. Asta arată un studiu realizat în perioada iunie-iulie 2021, studiu în care au fost intervievaţi aproape 600 de angajaţi din diferite domenii. Astfel, 63% dintre ei spun că au beneficiat de diferite facilităţi în această perioadă, iar 72% spun că şi-au îndeplinit sarcinile aşa cum trebuie.

Astfel că, munca de acasă va avea un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte alegerea viitorului loc de muncă sau schimbarea acestuia pentru că jumătate dintre cei intervievaţi spun că preferă să lucreze de acasă măcar câteva zile pe săptămână. Iar 72% dintre cei care au participat la acest studiu spun că viitorul loc de muncă va fi influenţat de această posibilitate de a lucra de acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Munca de acasă, criteriu important în alegerea jobului. Trei sferturi dintre salariaţii români nu vor să muncească de la birou