Antena Meniu Search
x

Video Muncitor îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat, când făcea săpături la instalația de canalizare. Gorjeanul a supravieţuit miraculos

Clipe de groază pentru un muncitor de 20 de ani. Bărbatul a fost îngropat de viu, în timp ce făcea săpături pentru o instalație de canalizare într-o localitate din Gorj. 

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 14:12

Vezi și

Tânărul a fost prins sub un malul de pământ, până la gât. Din fericire, a rămas conştinent şi cooperant, iar colegii lui au reuşit să-l scoată rapid, chiar înainte ca echipajele de salvare să ajungă la locul accidentului. 

''Am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane prinsă sub un mal de pământ în timp ce efectua săpături pentru o instalație de canalizare în comună Stejari, sat Balosani'', a informat ISU Gorj.

Trei mașini de intervenție, un container multirisc dotat cu echipamente de salvare și un echipaj SMURD din ISU Gorj, dar și un echipaj din cadrul SAJ Gorj au mers la fața locului. Muncitorul a fost evaluat medical şi transportat la spital. Cazul este anchetat acum de Inspectoratul Teritorial de Muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Muncitor îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat, când făcea săpături la instalația de canalizare. Gorjeanul a supravieţuit miraculos