Antena Meniu Search
x

Video Muncitor mort, după ce a fost prins captiv sub un mal de pământ în Cluj. Tatăl cu care lucra a fost martor neputincios la incident

Operaţiune contracronometru pentru pompierii din Cluj, care s-a sfârşit dramatic. Un muncitor a fost prins, miercuri după-amiază, sub un mal de pământ care s-a prăbușit peste el, în localitatea clujeană Sic. După 90 de minute, tânărul de 24 de ani a fost scos fără semne vitale. 

de Redactia Observator

la 26.10.2022, 17:57

Vezi și

Incidentul a avut loc sub privirile disperate ale tatălui tânărului de 24 de ani, cu care lucra în echipă şi care a scăpat ca prin minune. Cei doi lucrau la canalizare. Băiatul a avut să măsoare o ţeavă în şanţul adânc de 4 metri, care nu era asigurat. Pământul umed s-a surpat, iar muncitorul a rămas captiv sub mal, informează reporterul Observator Alex Prunean. 

Aşteptat acasă de doi copii

Acasă, bărbatul este aşteptat de doi copii. Cei doi muncitori erau din Sălaj. „În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin pentru scoaterea unui bărbat surprins sub un mal de pământ în localitatea Sic.

La fața locului acționează o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multirisc, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD. Intervenția este în desfășurare revenim cu detalii pe parcursul acesteia”, informează ISU Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Muncitor mort, după ce a fost prins captiv sub un mal de pământ în Cluj. Tatăl cu care lucra a fost martor neputincios la incident