Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prăpăd în Mureş. Peste 30 de localităţi fără curent electric, vântul a doborât copaci şi un banner cu reclame

Prăpăd în Mureş, în urma codului de vreme rea. Peste 30 de localităţi au rămas fără curent electric din cauza vântului, care a doborât zeci de copaci.

de Redactia Observator

la 01.04.2018 , 18:17

Peste 30 de localităţi, rămase fără curent în Mureş, după ce vântul a doborât zeci de copaci - Punctul.ro

Prăpăd în Mureş, în urma codului de vreme rea. Peste 30 de localităţi de pe Valea Gurghiului şi din zona Luduş-Târnăveni au rămas fără alimentare cu energie electrică, din cauza vântului puternic şi a copacilor doborâţi pe liniile de transport.

   Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Horea" al judeţului Mureş a anunţat avarii la linia electrică aeriană Reghin-Lăpuşna, în urma cărora 5.475 de consumatori din 19 localităţi au rămas fără energie electrică, la care se adaugă comuna Ibăneşti cu 264 de consumatori, şi la LEA 20 kV Luduş-Târnăveni, unde au rămas fără energie electrică 13 localităţi cu peste 3.600 de consumatori.

   ISU Mureş a mai anunţat că, din cauza intensificărilor vântului, pompierii au intervenit pentru degajarea unor arbori doborâţi pe şosele, la Vaţman, pe E 60, şi la Târgu Mureş, unde un brad s-a prăbuşit peste un autoturism, şi a unui banner cu reclame, de mari dimensiuni, tot la Târgu Mureş.

Articolul continuă după reclamă

   Judeţul Mureş se află sub atenţionare Cod galben de vânt începând de duminică, ora 21,00, până luni, la ora 21,00, cu intensificări ale vântului cu viteze de 55 - 65 km/h, în special în zona de munte. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Prăpăd în Mureş. Peste 30 de localităţi fără curent electric, vântul a doborât copaci şi un banner cu reclame