Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cinci indivizi prinşi în Mureş după ce au încercat să spargă de trei ori o florărie

Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, au fost

de Redactia Observator

la 02.04.2018 , 16:22

Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, sunt cercetaţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, pentru tentativă la furt calificat, după ce au încercat de trei ori să spargă o florărie pentru a fura banii din încasări.

   'În perioada 8-20 martie a.c., 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani din judeţul Mureş, ar fi încercat să pătrundă, de 3 ori, într-o societate comercială din Târgu Mureş, care are ca obiect de activitate comercializarea florilor, pentru a sustrage banii din încasări. Din cercetări, a reieşit că 4 dintre persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi acţionat, sub presupusa instigare a celei de-a cincea persoane, un bărbat de 31 de ani, din Târgu Mureş', a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.  

   Potrivit IPJ Mureş, doi dintre bărbaţi, de 31 de ani, sunt arestaţi preventiv într-o altă cauză privind săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat în cursul lunii martie, iar un altul, de 28 de ani, în momentul comiterii tentativelor de furt se afla sunt control judiciar pentru săvârşirea altor două infracţiuni de furt calificat.

Articolul continuă după reclamă

   'Împotriva a trei dintre bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş', a mai arătat IPJ Mureş. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Cinci indivizi prinşi în Mureş după ce au încercat să spargă de trei ori o florărie