Antena Meniu Search
x

Video Nicușor Dan promite parcuri mai curate, în această vară: "Avem numărul necesar de oameni și asta se vede"

Parcurile din Capitală ar trebui să arate mai bine în această vară. Cel puţin asta promite primarul Nicuşor Dan. Cât priveşte parcul Herăstrău, primarul spune că se analizează o ofertă pentru refacerea aleii din jurul lacului. 

de Redactia Observator

la 30.04.2023, 11:18

Vezi și

În Cişmigiu însă e multă birocraţie implicată în procesul de reabilitare. E nevoie de avize de la Ministerul Culturii pentru diverse lucrări, fiind vorba de o zonă cu regim special. "Pentru că el în integralitate este monument istoric, orice intervenție trebuie avizată de ministerul Culturii asta mai durează. Sunt bucuros că am terminat cu podul mare", a declarat primarul general ala Capitalei.

Despre aleea din jurul lacului Herăstrău, Nicușor Dan a precizat că "a fost desfășurată procedura de achiziție, proiectare și execuție consolidare maluri de lac și tocmai a fost depusă o singură ofertă, suntem în procedura de analiză și în câteva săptămâni o să semnăm contractul și începem lucrarea".

Vara asta vor arăta mai bine parcurile?

Edilul mai spus că "o deficiență mare pe care am avut-o și nu o mai avem vine din numărul de oameni care se ocupă de întreținere și curățenie". "Am închis companiile municipale. Acum un an și jumătate am început procesul de achiziție publică pentru firme private care să întrețină parcurile, avem numărul necesar de oameni și asta se vede", a conchis primarul Capitalei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Nicușor Dan promite parcuri mai curate, în această vară: "Avem numărul necesar de oameni și asta se vede"