Antena Meniu Search
x

Reacția uluitoare a unui tânăr prins la volan după ce consumase patru substanțe interzise

A fost o noapte grea pentru poliţişti şi câţiva tineri opriţi în traficul din Capitală. Testul antidrog a fost picat de mai mulţi şoferi.

Vezi și

A fost o noapte grea pentru poliţişti şi câţiva tineri opriţi în traficul din Capitală. Testul antidrog a fost picat de mai mulţi şoferi. Unul dintre ei a ieşit pozitiv la o serie întreagă de substanţe interzise.

Un tânăr aflat la volan a ieşit pe pozitiv la cocaină, la benzo, dar şi la amfetamină.

Şi poliţiştii şi-au făcut cruce când au citit rezultatul. Nu s-au mai întâlnit demult cu un şofer care ar fi consumat atât de multe substanţe interzise. Cu câteva minute înainte de a fi oprit în trafic, tânărul de 23 de ani era fericit. Tocmai îşi cumpărase maşină. Reacţia lui a surprins din nou. 

E o farsă? Nu consum nici băutură, le-a răspuns poliţiştilor.

În ajutorul lui, a venit şi un prieten. 

Credeţi-mă din suflet, că e apăratul stricat. Am mai dat până acum încă trei teste şi au ieşit toate negative, a explicat tânărul.

Oricum, testele rapide trebuie confirmate de analizele de sânge. 

Iar agenţii au trecut la următorul nivel. Au făcut percheziţii corporale, dar şi în maşină. N-au mai găsit nimic, dar razia a continuat în Capitală.  

Un tânăr de 19 ani îşi luase permisul în urmă cu o lună. Seara trecută, a rămas fără el. 

Poliţia a deschis şi dosare penale. Conducerea sub influenţa drogurilor se pedepseşte cu până la cinci ani de închisoare. 

Agenţia Naţională Antidrog a scos la iveală situaţii îngrijorătoare. În România, se consumă stupefiante de la vârste din ce în ce mai mici. Cannabisul este cel mai răspândit. Chiar şi puşti de 14 ani au povestit că au căzut în această capcană periculoasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » Reacția uluitoare a unui tânăr prins la volan după ce consumase patru substanțe interzise