Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii în cazul execuţiei în stil mafiot din Arad: anchetatorii au găsit o baterie de telefon, posibil de la telefonul care a declanşat explozia

Noi detalii în cazul execuţiei în stil mafiot din Arad. O baterie de telefon a fost găsită în zonă şi este posibil să aibă legătură cu dispozitivul care a declanşat explozia în urma căreia a murit omul de afaceri Ioan Crişan.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.07.2021, 20:00

Vezi și

Surse din anchetă susţin că bateria a fost găsită de aproape de maşină, aruncată de suflul exploziei. Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că ar proveni chiar de la telefonul care a fost folosit pentru declanşarea dispozitivului explozibil.

Nu este exclusă nici varianta potrivit căreia acea baterie ar proveni de al doilea telefon pe care îl deţinea omul de afaceri. Vă reamintim, Ioan Crişan a murit în data de 29 mai când maşina în care se afla a sărit în aer. În autovehicul, anchetatorii au găsit două probe ADN: una i-ar aparţine victimei, cea de-a doua nu a fost găsită în baza de date din România. Făptaşul este în continuare de negăsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Noi detalii în cazul execuţiei în stil mafiot din Arad: anchetatorii au găsit o baterie de telefon, posibil de la telefonul care a declanşat explozia