Antena Meniu Search
x

Video "Noi doi dăm la Drept, suntem viitorul ţării". Elevii din Constanţa au terminat liceul şi nu-şi fac griji pentru BAC: "Ne-am deschis o firmă, acum, în clasa a 12-a"

Printre clienţii restaurantelor de malul mării, au fost astăzi şi absolvenţii de liceu. A fost sărbătoare mare la Constanţa, unde elevii claselor a 12-a au marcat sfârşitul unuia dintre cele mai frumoase capitole din viaţa lor. Într-o explozie de bucurie, tinerii au defilat prin oraș, au ieșit pe geamurile maşinilor şi şi-au făcut planuri de viitor. Urmează Bacul, dar cei mai mulţi nu-şi fac probleme şi se gândesc deja la afaceri.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 26.05.2023, 17:28

Vezi și

Este sfârşitul unei etape şi începutul alteia. Un moment pe care elevii claselor a 12-a din Colegiul Mihai Viteazul din Constanţa l-au marcat într-un mod inedit. În loc de tradiţionala defilare din curtea liceului, tinerii au pornit într-o tură cu maşinile pe străzile oraşului. "Suntem euforici chiar aş spune. Patru ani dificili, dar interesanţi în toate situaţiile", spune un elev. "Liceul a fost o experienţă plăcută. Şi aşteptăm acum să dăm la facultate. Noi doi dăm la Drept. Noi suntem viitorul ţării", spune un alt elev.

Anii de liceu au legat şi prietenii pe viaţă. "În anii de liceu s-a legat o prietenie foarte frumoasă între noi şi ţinem să ne păstrăm şi ţinem să ne păstrăm relaţiile de prietenie şi după terminarea acestor patru ani minunati", spune o elevă. Pentru examenul de Bacalaureat, adolescenţii nu-şi fac probleme. "Noi nu prea ne agităm pentru BAC. Noi ne-am deschis şi o firmă acum în clasa a 12-a. Încercăm", spune un alt elev.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "Noi doi dăm la Drept, suntem viitorul ţării". Elevii din Constanţa au terminat liceul şi nu-şi fac griji pentru BAC: "Ne-am deschis o firmă, acum, în clasa a 12-a"