Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nouă mașini avariate de un zid prăbușit, în Sectorul 3 din București. Unele au suferit daună totală

Un zid considerat istoric, din Sectorul 3 al Capitalei, s-a prăbuşit pe mai multe maşini parcate. Din fericire nu a fost rănită nicio persoană, însă şoferii care s-au întors să-şi ia maşinile au avut parte de o surpriză de proporţii.

de Bogdan Dinu

la 16.09.2024 , 18:49

Incidentul s-a produs într-o zonă rezidențială din Sectorul 3 al Capitalei. Nouă mașini au fost avariate semnificativ de zidul de cărămida prăbușit, iar unele dintre acestea au suferit dauna totală. 

Potrivit proprietarilor, autoturismele erau într-o parcare privată, pentru care plăteau abonamente lunar. Aceștia au sesizat în numeroase rânduri atât autoritățile, cât și proprietarul parcării. Nimeni nu a făcut nimic, însă. Nimic altceva decât să dubleze zidul, aflat într-o stare vizibilă de degradare, cu un gard de sârmă subțire.

Zidul aparține unui ansamblu de patrimoniu, fiind parte din Domeniul Dudești, monument istoric. Oamenii așteaptă acum că autoritățile să intervină și să afle ce e de făcut pentru a și recupera pagubele.

Vezi și
Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Nouă mașini avariate de un zid prăbușit, în Sectorul 3 din București. Unele au suferit daună totală