Antena Meniu Search
x

Video "Nu m-am aşteptat să văd aşa ceva!" Cum a ajuns satul de vacanță din Mamaia din loc emblematic un etalon al prostului gust

Satul de vacanţă din Mamaia a ajuns un etalon de prost gust. Gălăgia, kitsch-ul şi mizeria au alungat clienţii şi au exasperat localnicii. O confirmă şi autorităţile, care numesc pârâul din Satul de Vacanță un focar de infecție. Autorităţile locale nu vor să comenteze subiectul.  

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 21.07.2023, 19:36

Vezi și

Pârâul care face legătura dintre Siutghiol şi Lacul Tăbăcăriei era cândva animat de bărci şi hidrobiciclete, dar acum nu mai oferă decât peisaj dezolant. Mizeria de nedescris şi muzica dată până la refuz au atras atenţia inspectorilor de la Protecţia Consumatorilor.

Satul de vacanţă din Mamaia a ajuns un etalon de prost gust

Horia Constantinescu, preşedinte ANPC: Pare că sunt depozitate o parte, o cantitate, sau cantităţi mari de deşeuri, gunoaie, necurăţate de nimeni.

Localnicii au capitulat resemnaţi în faţa degradării unui loc emblematic.

Pe acelaşi subiect

Localnici: Dezgustător, foarte urât.

- Păi venim de patru ani şi nu e curăţat niciodată aici.

- Nu m-am aşteptat să fie aşa ceva, să văd aşa ceva, păcat, e o zonă aşa frumoasă.

- Ce să spunem? N-avem cuvinte.

Horia Constantinescu, preşedinte ANPC: Putem găti direct pe trotuar, în condiţii greu de imaginat 02:23 Dar bineînţeles pe fundal se aud la un nivel sonor foarte puternic, manele.

Garda de Mediu a cerut măsuri urgente. În caz contrar, amenzile sunt usturătoare.

Andrei Corlan, comisar general Garda De Mediu: În cazul în care, cele două sesizate de Garda de Mediu, Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultură, respectiv Primăria Muncipiului Constanţa nu se supun prerogativelor MUSCA riscă pentru încălcarea legii deşeurilor o sancţiune de până la 60 de mii de lei, respectiv pentru încălcarea legislaţiei în domeniul apelor, o sancţiune de până la 80 de mii de lei.

În faţa tăvălugului de reclamaţii şi nemulţumiri, reprezentanţii Primăriei Constanţa nu au nimic de comentat.

Doru Iordache, purtător de cuvânt Primăria Constanța: Lăsaţi-mă să vorbesc şi o sa vă dau un răspuns.

În ciuda insistenţelor Observator, nu am primit niciun răspuns din partea autorităţilor locale. În urmă cu o săptămână, comisarii ANPC au verificat şi operatorii economici din Satul de Vacanţă. Controalele s-au lăsat cu avertismente şi amenzi în valoare de 132 000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Nu m-am aşteptat să văd aşa ceva!" Cum a ajuns satul de vacanță din Mamaia din loc emblematic un etalon al prostului gust