Antena Meniu Search
x

"Nu pot să sun eu la 112". Cum a fost salvat un bărbat după ce a trimis un mesaj, la întâmplare, pe WhatsApp

Un bărbat a fost salvat după o poveste demnă de filmele cu Liam Neeson. Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook a Salvamont România.

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 15:15

"Nu pot să sun eu la 112". Cum a fost salvat un bărbat după ce a trimis un mesaj, la întâmplare, pe WhatsApp
- Shutterstock

Întâmplarea ar fi avut loc miercuri seară, când un salvamontist aflat în timpul liber a primit un mesaj ciudat pe WhatsApp. "Bună seara, nu pot sa vorbesc la telefon, vă rog să mă ajutați!", a fost mesajul primit. Nedumerit, salvamontistul a cerut mai multe informaţii: "Buna seara, cine sunteți și ce problemă aveți?". Răspunsul a venit destul de repede: "Sunt într-un gip cu numere de Dâmbovița și mă duc cu forța la animale și nu pot sa sun eu la 112 sa explic situația mă doare și operația că am fost operat de peritonită".

Într-o oră de la mesaj, Poliţia oprea maşina în trafic

Schimbul de mesaje dintre cei a continuat până când salvamontistul a obţinut toate detaliile de care avea nevoie. "Salvamontistul a cerut și a primit relații privind numele, vârsta, localitatea de domiciliu, din ce localitate a fost luat cu mașina, unde vor să îl ducă, dar faptul că afirma că nu are rude sau prieteni la care să ceară sprijinul și, mai ales, că spunea că, a format numărul la întâmplare !!! iar întreruperea totală a convorbirii, după întrebarea „care este culoarea și numărul mașinii”, lăsa o mare umbră de incertitudine și că totul putea fi o glumă", se arată în postarea celor de la Salvamont România.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O dată ce s-a lămurit că problema este cât se poate de serioasă, iar cealaltă persoană nu face doar o farsă proastă, salvamontistul a alerat imediat autorităţile. Poliţia a preluat firul anchetei, iar la aproape o oră după ce s-a dat alerta Poliţia Română a anunţat Salvamont România că maşina în cauză a fost oprită pe traseu, iar persoana în cauza este acum în afara oricărui pericol.

Salvamont România a mai precizat că nu a dorit să facă publice numele bărbatului, numerele de înmatriculare sau marca maşinii, precum şi localităţile menţionate în mesaje pentru a nu afecta în vreun ancheta Poliţiei care este în continuare în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Nu pot să sun eu la 112". Cum a fost salvat un bărbat după ce a trimis un mesaj, la întâmplare, pe WhatsApp