Antena Meniu Search
x

Tragedie în prag de nuntă. O tânără de 24 de ani din Suceava, însărcinată în 8 luni, a murit în ziua în care trebuia să fie mireasă. Copilul nu a mai putut fi nici el salvat

Cel mai fericit moment din viaţa unor viitori miri din Suceava a fost umbrit de o tragedie. Tânăra de 24 de ani care urma să îmbrace rochia de mireasă a murit fulgerător cu câteva ore înainte de eveniment. Mai mult, pentru că era însărcinată, nici copilul pe care îl purta în pântec nu a mai putut fi salvat.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.08.2022, 14:59

O tânără de 24 de ani din Suceava, însărcinată în 8 luni, a murit în ziua în care trebuia să fie mireasă
O tânără de 24 de ani din Suceava, însărcinată în 8 luni, a murit în ziua în care trebuia să fie mireasă - Shutterstock

Totul a început în noaptea de vineri spre sâmbătă, când tânăra gravidă s-a simţit rău şi a ajuns de la Spitalul din Gura Humorului la spitalul Judeţean din Suceava, în stop cardio-respirator.

A murit în ziua în care urma să devină mireasă

Medicii au început rapid manevrele de resuscitare, iar acestea au fost continuate inclusiv în sala de operaţie, acolo unde tânăra a fost dusă pentru cezariană, în speranţa că fătul va putea fi salva la timp. Din nefericire, nici mama şi nici copilul nu au mai putut fi salvaţi, medicii declarând cele două decese. 

Tânăra decedată urma să se căsătorească sâmbătă cu logodnicul ei. Potrivit presei locale, când mediciie i-au comunicat viitorului soț că nu au mai putut face nimic pentru cea care trebuia să-i devină soție, tânărul a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința, având şi el nevoie de îngrijiri medicale.

"In cursul noptii de vineri spre sambata, ambulanta a adus o gravida de 29 de saptamani in stop cardio-respirator ( cu patologie cardiaca preexistenta ) , cu manevre de resuscitare in curs care au fost continuate in sala de operatie unde s-a efectuat cezariana de urgenta. Din pacate nici mama, nici nou-nascutul nu au raspuns manevrelor de resuscitare si au fost declarati decedati", transmit reprezentanţii spitalului

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Sfântul Ioan cel Nou din Suceava, urmând ca luni să fie efectuată necropsia acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tragedie în prag de nuntă. O tânără de 24 de ani din Suceava, însărcinată în 8 luni, a murit în ziua în care trebuia să fie mireasă. Copilul nu a mai putut fi nici el salvat