Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 15 ani, dată dispărută, a fost găsită la o stână din Cluj, în timp ce se iubea cu un cioban

O adolescentă de 15 ani, din localitatea clujeană Aghireşu, care fusese dată dispărută ieri după ce a plecat de acasă, a fost găsită la o stână din localitatea Mihai Viteazu. În prezenţa ei a fost găsit şi un bărbat de 42 de ani care este cercetat acum pentru că ar fi întreţinut relaţii intime cu copila.

de Redactia Observator

la 30.04.2022, 12:43

O adolescentă de 15 ani, dată dispărută, a fost găsită la o stână din Cluj în timp ce se iubea cu un cioban
O adolescentă de 15 ani, dată dispărută, a fost găsită la o stână din Cluj în timp ce se iubea cu un cioban

Poliţia a fost alertată ieri de dispariţia fetei care fusese văzută în jurul orei 17.00,  în timp ce se afla în gara localității Aghireșu, de unde, ulterior, s-ar fi deplasat cu un tren de călători până în municipiul Cluj-Napoca.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal

Oamenii legii au făcut apel la cetăţeni pentru a-i da de urmă fetei, iar astăzi au transmis că aceasta a fost găsită la o stână. Mai mult, în prezenţa ei se afla şi un bărbat de 42 de ani, cu care, potrivit poliţiştilor, fata ar fi intreţinut relaţii intime. Pe numele bărbatului a fost deschis acum un dosar penal.

"La momentul depistării, minora se afla la o stână de oi din extravilanul comunei, în acel loc fiind identificat și un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Alba. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat!", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O adolescentă de 15 ani, dată dispărută, a fost găsită la o stână din Cluj, în timp ce se iubea cu un cioban