Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 16 ani din Bacău, moartă după ce şi-a dat foc în curte. Trupul fetei a fost descoperit de tatăl său

Sfârşit dramatic pentru o adolescentă de 16 ani din comuna băcăuana Bogdăneşti. Copila a murit după ce şi-a dat foc în curtea casei, informează reporterul Observator Clara Mihociu. 

de Monica Palade

la 10.01.2023, 12:10

O adolescentă de 16 ani din Bacău, moartă după ce şi-a dat foc în curte. Trupul fetei a fost descoperit de tatăl său

Incidentul a avut loc la primele ore ale dimineţii de marţi. Din primele informaţii, tânăra a fumat un pachet de ţigări şi a băut spirt, după care şi-a turnat benzină pe partea superioadă a corpului şi şi-a dat foc. A murit în chinuri. Trupul fetei parţial carbonizat a fost găsit chiar de tatăl ei, o jumătate de oră mai târziu, la 700 de metri de locuinţă.

Despre fata, care era elevă în clasa a IX-a la Liceul Nadia Comăneci din Oneşti, se spune că era introvertită.

Ce spun poliţiştii

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 06.30, o minoră de 16 ani, din comuna Bogdănești a fost găsită de membrii familiei parțial carbonizată, în grădina locuinței.

Cadavrul minorei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O adolescentă de 16 ani din Bacău, moartă după ce şi-a dat foc în curte. Trupul fetei a fost descoperit de tatăl său