Antena Meniu Search
x

Video O adolescentă de 17 ani a murit fulgerător în Brașov, după un șoc septic. Un tatuaj ar fi declanșat infecția puternică

Moartea unei adolescente de 17 ani din judeţul Braşov lasă în urmă multe semne de întrebare. Tânăra s-a stins din viaţă zilele trecute la Spitalul de Pediatrie din Braşov, acolo unde fusese internată în stare gravă. În momentul în care a fost adusă la camera de gardă, fata intrase deja în septicemie din cauza unei infecții cauzate de la un tatuaj pe care şi-l făcuse. 

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 08:53

Vezi și

Mai mult, aceasta ar fi fost băută şi drogată atunci când au ajuns la spital, un lucru pe care apropiaţii l-ar fi ştiut despre ea. În urmă cu doi ani, tatăl fetei murise, iar de atunci ar fi fost afectată de depresie, iar asta ar fi făcut-o să cadă în patima substanţelor interzise. 

Adolescentă din Brașov, ucisă de o infecție

Conform concluziilor preliminare ale medicilor legişti, decesul a fost cauzat de şocul septic.

Medic la Spitalul de Pediatrie din Braşov: Starea generală a fost foarte gravă. A făcut şi un stop se pare că a fost resuscitată, iar decesul a survenit destul de rapid. Nu putem spune decât clinic că era o stare de sepsis, de infecţie.

Poliţiştii au deschis in acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O adolescentă de 17 ani a murit fulgerător în Brașov, după un șoc septic. Un tatuaj ar fi declanșat infecția puternică