Antena Meniu Search
x

O ambulanță în misiune s-a ciocnit cu un TIR în Giurgiu. Asistenta și pacientul au fost răniți

O ambulanță, care transporta un pacient, a fost implicată într-un accident rutier, în Giurgiu. Impactul a avut loc între un TIR și un echipaj S.A.J, iar în urma lui a rezultat rănirea asistentei și a pacientului de 68 de ani. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat evenimentul rutier. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 16.01.2023, 17:53

O ambulanță în misiune s-a ciocnit cu un TIR în Giurgiu. Asistenta și pacientul au fost răniți
O ambulanță în misiune s-a ciocnit cu un TIR în Giurgiu. Asistenta și pacientul au fost răniți - Shutterstock

O ambulanţă, care transporta un pacient, a fost implicată într-un accident rutier în Giurgiu. În urma impactului, asistenta şi pacientul au fost răniţi, fiind transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

"La data de 16 ianuarie a.c., ora 14.55, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier, între un autotren și un echipaj S.A.J. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a două persoane, care se aflau în echipajul S.A.J., respectiv o femeie de 34 de ani, din municipiul Giurgiu și a unui pacient, un bărbat de 68 de ani.

Aceștia au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât conducătorul autotrenului, cât și cel al echipajului S.A.J., respectiv 2 bărbați, de 44 si 35 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Giurgiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O ambulanță în misiune s-a ciocnit cu un TIR în Giurgiu. Asistenta și pacientul au fost răniți