Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O bătrânică dată dispărută în Dolj, găsită leşinată în mijlocul câmpului. Poliţiştii au căutat-o 3 zile şi 3 nopţi, inclusiv cu drone

Deznodământ fericit în cazul unei bătrâne de 73 de ani, dispărută de acasă în 4 iulie. După ce au căutat-o timp de 3 zile, inclusiv noaptea, în şase localităţi din Dolj, poliţiştii au găsit femeia pe un câmp, în stare de inconștiență, dar în viaţă. 

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 12:30

Cel care a dat alarma a fost chiar nepotul femeii. Vineri, 5 iulie, tânărul a sunat la 112, anunţând că mătuşa lui a plecat de acasă cu o zi în urmă, din comuna Întorsura, judeţul Dolj, şi nu s-a mai întors.

Imediat, polițiștii au demarat o amplă acțiune de căutare pentru găsirea femeii, având în vedere vârsta înaintată și temperaturile caniculare. Operațiunea s-a desfășurat pe raza a șase localități, Întorsura, Afumați, Cioroiași, Bistreț, Urzicuța și Silistea Crucii.

Bătrâna, găsită pe câmp după 3 zile de la dispariție 

Vezi și

Oamenii legii au periat zona zi și noapte, inclusiv cu drone.  Într-un final, după 3 zile de căutări, bătrâna a fost găsită înconștientă, dar în viață.

"După 3 zile de căutări desfășurate atât ziua, cât și noaptea, bătrânica dispărută la data de 4 iulie a.c., a fost găsită, în viaţă, de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti. Timp de 3 zile, polițiștii au desfășurat ample operațiuni de căutare și scotocire, în extravilanul localităților Întorsura, Afumați, Cioroiași, Bistreț, Urzicuța și Silistea Crucii, în cadrul activităților periindu-se întreagă zonă. În toată această perioadă, polițiștii nu au renunțat nicio clipă la căutări, având în vedere vremea caniculară şi vârsta înaintată a bătrânei. (...) În jurul orei 11.00, urmare a activităților de cautare coodonate direct de șeful Poliției Băilești, în extravilanul dintre localitățile Urzica Mare și Urzicuța, la aproximativ 20 de km de localitatea Întorsura, bătrânica a fost găsită pe câmp, de o echipă formată din agent principal Colac Marius și agent principal Prejbeabu Maria, polițiști de investigații criminale, în stare de inconștiență dar având semne vitale.

Imediat, polițiștii au înțeles că misiunea lor este contracronometru și fiecare secundă contează, astfel că bătrânica a fost urcată în autospeciala de poliție și transportată la spital unde a fost preluată de cadrele medicale. 'Drumul către spital a fost scurt ca timp, dar a parut atât de lung...ca încărcătură emoțională, temeri, sperăm ca bătrânica să fie bine. Am lasat-o pe mâna medicilor!', au spus colegii noștri care au găsit-o. Îi felicităm pe colegii noștri pentru profesionalismul şi capacitatea de mobilizare imediată de care au dat dovadă!", a transmis IPJ Dolj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » O bătrânică dată dispărută în Dolj, găsită leşinată în mijlocul câmpului. Poliţiştii au căutat-o 3 zile şi 3 nopţi, inclusiv cu drone