Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O bătrânică de 81 de ani a salvat o familie din Oradea. Se putea produce o adevărată tragedie

O femeie în vârstă de 81 de ani a trezit, în dimineața zilei de miercuri, locatarii unui apartament de pe strada Corneliu Coposu din Oradea, în care izbucnise un incendiu, prevenind astfel eventuala rănire a acestora.

de Redactia Observator

la 05.07.2023 , 11:20

bătrână Familia din Oradea, salvată de bătrânică - Shutterstock (scop ilustrativ)

În zorii zilei de miercuri, un apelant al 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor cu privire la izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, de pe strada Corneliu Coposu din Oradea, mai multe persoane din bloc ieșind din clădire.

Familia din Oradea, salvată de bătrânică

Pentru salvarea eventualelor victime și stingerea incendiului, la adresa indicată au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, relatează Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Pompierii militari au localizat și stins incendiul în 5 minute, care se manifesta în bucătăria apartamentului, salvând celelalte trei încăperi ale locuinței și apartamentele învecinate. De asemenea, forțele de intervenție au verificat apartamentele de la etajul superior, pentru a se asigura că nu există persoane intoxicate de fum.

Pe acelaşi subiect

Cauza incendiului: un aragaz lăsat aprins

Pompierii paramedici au acordat primul ajutor calificat unei octogenare, care suferise un atac de panică, vârstnica refuzând ulterior transportul la spital.

„Îi adresăm, pe această cale, felicitări, acestei doamne, în vârstă de 81 de ani, pentru prezența de spirit, dumneaei fiind cea care, sesizând miros de fum în propria locuință, situată la etajul 4, a coborât la etajul inferior, trezind cele șapte persoane care se aflau în apartamentul în care izbucnise incendiul, prevenind astfel intoxicarea acestora cu fum. Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de aragazul lăsat în funcțiune nesupravegheat, unul din locatarii apartamentului, lăsând o oală pe foc”, transmite ISU Bihor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O bătrânică de 81 de ani a salvat o familie din Oradea. Se putea produce o adevărată tragedie