Antena Meniu Search
x

Video O clipă de neatenție a distrus o familie din Mehedinți. Salvatorii au încercat ore în șir să resusciteze un copilaș de 3 ani, dar inima lui a cedat în drum spre spital

Vacanţă încheiată tragic pentru o familie din Drobeta Turnu Severin. Copilul lor de numai trei ani şi jumătate a murit după ce a căzut într-o piscină, în staţiunea Straja din Hunedoara. Un echipaj Salvamont care se afla în zonă l-a resuscitat pe micuţ până la sosirea ambulanţei. La rândul lor, medicii s-au luptat ore în şir să-l ţină în viaţă, însă în zadar. Inima copilului a încetat să mai bată in drum spre spital. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 01.02.2023, 13:37

Vezi și

Primii care au intervenit au fost salvamontiștii din stațiunea Straja, apoi au chemat în ajutor două ambulanțe de la Lupeni și Petroșani. Salvatorii au reușit să resusciteze băiatul și acesta a început să dea semne de viață, așa că au pornit cu el spre spitalul din Lupeni. 

În drum spre unitatea medicală, însă, inima băiatului s-a oprit din nou. Salvatorii l-au resuscitat atât în ambulanță cât și în spital, însă demersurile medicilor au fost în zadar și au fost nevoiți să declare decesul. 

Băiețelul în vârstă de 3 ani și jumătate era împreună cu părinții săi la o pensiune din stațiunea Straja. Într-o clipă de neatenție, acesta a căzut în piscina interioară a unității de cazare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor să afle cum s-a petrecut tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O clipă de neatenție a distrus o familie din Mehedinți. Salvatorii au încercat ore în șir să resusciteze un copilaș de 3 ani, dar inima lui a cedat în drum spre spital