Antena Meniu Search
x

O copilă de 14 ani a căzut de la etajul al doilea al unei clădiri din Zalău. A fost transportată cu răni la spital

O adolescentă de 14 ani a fost rănită, marţi, după ce a căzut de la etajul al doilea al unei clădiri din municipiul Zalău, ea fiind transportată la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 18:16

O minoră de 14 ani a căzut de la etajul al doilea al unei clădiri din Zalău. A fost transportată cu răni la spital
O minoră de 14 ani a căzut de la etajul al doilea al unei clădiri din Zalău. A fost transportată cu răni la spital - Shutterstock

”Marţi, 12 decembrie a.c., în jurul orei 15.21, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 că o persoană ar fi căzut de la etajul 2 al unei clădiri de pe strada Crişan din Zalău. Poliţiştii sălăjeni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana ca fiind o minoră de 14 ani, din Zalău”, a transmis IPJ Sălaj.

Poliţia investighează circumstanţele incidentului

În urma evenimentului, fata a fost rănită, fiind transportată la spital. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni, a precizat Poliţia.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O copilă de 14 ani a căzut de la etajul al doilea al unei clădiri din Zalău. A fost transportată cu răni la spital