Antena Meniu Search
x

O creangă căzută peste o mașină aflată în mers s-a înfipt într-o șoferiță, în Bihor. Tânăra nu a mai putut ieși din autoturism

O femeie este în stare gravă, rănită de o creangă care a intrat prin parbriz și i s-a înfipt în bazin. Accidentul a avut loc pe DN 1H, în zona localității Peștiș, județul Bihor.

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 22:29

Femeia conducea mașina pe raza localității Peștiș, de pe DN 1 când o creangă care s-a rupt a intrat prin parbriz și i s-a înfipt în bazin. Trei echipaje de salvare și echipajul de Descarcerare de la ISU Crișana Bihor au intervenit la fața locului. A fost alertat și elicopterul SMURD.

I s-a înfipt creanga în bazin

„Femeia era în imposibilitatea de a ieși din autoturism, creanga care a pătruns prin parbriz fiindu-i înfiptă la nivelul bazinului. Pompierii au eliberat pacienta din mașină cu ajutprul echipamentelor și accesoriilor de descarcerare, iar echipajul paramedical și cel medical i-au acordat îngrijirile necesare”, a spus camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor. Femeia a fost transportată cu elicopterul la UPU Oradea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O creangă căzută peste o mașină aflată în mers s-a înfipt într-o șoferiță, în Bihor. Tânăra nu a mai putut ieși din autoturism