Antena Meniu Search
x

Video O crimă a cutremurat Bistrița-Năsăud. Fiu ucis cu bestialitate de tată, după o beție: "Era tot timpul deranj la ei"

O crimă a îngrozit noaptea trecută localnicii dintr-o localitate din Bistrița-Năsăud. Un tată de 75 de ani și-a ucis cu sânge rece propriul fiu, în vârstă de 50 de ani. Și-a așteptat băiatul acasă și l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit. Totul s-a petrecut pe fondul consumului excesiv de alcool, spun vecinii.

de Redactia Observator

la 06.06.2024 , 08:33

Vecinii spun că bărbatul a fost plecat la cosit de iarbă, iar tatăl l-a așteptat, ascuns după ușă, cu un cuțit. I-a aplicat mai multe lovituri până când acesta a rămas nemişcat la pământ. După ce a văzut că fiul său nu mai este în viață, a rugat un vecin să sune la 112. Cel bănuit de crimă nu a opus rezistență oamenilor legii.

"Când a intrat în curte, deja era bătrânul, a început de acolo de pe scări. L-a luat de acolo, exact de unde e acuma, şi l-a tras pe băiat înăuntru. Bătrânul striga să sune la 112 că l-a omorât pe feciorul său", a povestit o localnică.

Crimă în Bistrița-Năsăud. Se pare că bătrânul a premeditat totul

Vezi și

Localnicii au mărturisit că certurile între cei doi erau la ordinea zilei. 

"Pe fondul consumului de alcool s-ar fi certat. Ar fi băut şi bătrânul şi tânărul", a povestit un localnic. Varianta este confirmată și de alți vecini. "Consumau, se certau, era tot timpul deranj la ei. Dacă până ce s-a ajuns la lucrul ăsta", a spus o femeie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi încearcă să afle circumstanţele în care a avut loc tragicul incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » O crimă a cutremurat Bistrița-Năsăud. Fiu ucis cu bestialitate de tată, după o beție: "Era tot timpul deranj la ei"