Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O elevă din Sălaj a primit la școală o masă caldă cu un vierme înăuntru. DSVSA face anchetă

Masa caldă primită de elevii unei şcoli din Sălaj a venit cu o surpriză dezgustătoare. O fată de clasa a şaptea a găsit un vierme în porţia primită de la firma de catering. De altfel, mai mulţi copii s-ar fi plâns părinţilor că mâncarea de la şcoală nu este tocmai bună.

de Alex Prunean

la 17.03.2023 , 14:59

În ziua respectivă, toate cele 250 de porții de mâncare livrate la școală au fost oprite de la consum, iar elevii au mâncat ce au adus de acasă. Au fost chemați și cei de la Direcția Sanitar Veterinară, care au verificat toate caserolele însă nu au fost observat nereguli și la altele, ci doar la cea care conținea viermele. 

Reprezentanții firmei de catering, care livrează mâncarea în cadrul programului o masă caldă, spun că problemele nu sunt de la ei și pot garanta că mâncarea gătită de ei a fost conformă și e posibil că viermele să fi ajuns în caserolă după livrare. 

Inspectorii DSVSA au ridicat probe și din bucătăria restaurantului, însă rezultatul analizelor nu este cunoscut încă.

Vezi și
Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » O elevă din Sălaj a primit la școală o masă caldă cu un vierme înăuntru. DSVSA face anchetă