Antena Meniu Search
x

O familie întreagă a ajuns la spital, după ce soacra a făcut din greşeală ciorbă cu insecticid, la Târgu Jiu. Inclusiv doi bebeluşi au gustat ''delicatesa''

Caz şocant la Târgu Jiu! O întreagă familie a ajuns la spital, după ce a mâncat ciorbă cu insecticid, sâmbătă. Din primele informaţii, soacra a venit pe la noră şi i-a făcut o ciorbă când aceasta din urmă nu era acasă. Din greşeală, femeia a confundat o sticlă în care credea că este apă cu una în care era, de fapt, insecticid.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 12.05.2023, 11:08

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

După ce au mâncat din ciorba cu insecticid, trei copii și trei adulți au ajuns la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu. Chiar dacă nu aveau simptome, femeile şi-au dat seama ce gustaseră de fapt abia după ce au terminat tot din farfurie.

Printre victime au fost şi doi bebeluși, cu vârste de 8 și 10 luni. Medicii le-au efectuat de urgenţă analizele, dar, din fericire, investigațiile nu au arătat prezența substanțelor toxice în sânge. În urma fierberii, cel mai probabil se evaporaseră. Se pare că respectivul insecticid nu este atât de toxic precum credeau şi poate da cel mult o stare de greaţă.

Soacra a făcut din greşeală ciorbă cu insecticid

Femeia de 63 de ani a venit la nora ei, a fiert o găină şi a pus apa dintr-un bidon, apoi a turnat din altul. După două ore, nora s-a dus pe balcon, unde a găsit bidonul cu insecticid gol. Spre şocul ei, a aflat că fusese folosit chiar la mâncare. 

După ce au mers la unitatea medicală şi au fost efectuate analizele, li s-a recomandat să rămână în spital pentru supraveghere, dar au refuzat. Având în vedere că se simţeau bine, au considerat că sunt în afara oricărui pericol şi că nu este necesar să rămână internate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O familie întreagă a ajuns la spital, după ce soacra a făcut din greşeală ciorbă cu insecticid, la Târgu Jiu. Inclusiv doi bebeluşi au gustat ''delicatesa''