Antena Meniu Search
x

O fată de 14 ani din Botoșani s-a sinucis, fiind găsită de fratele său în grajd. Roberta ar fi recurs la gestul extrem din cauza unui joc online

O adolescentă de 14 ani din Botoșani s-a sinucis, duminică, fiind găsită într-o anexă a locuinței. Roberta ar fi recurs la acest gest extrem, în urma unui joc pe calculator. 

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 14:48

O fată de 14 ani din Botoșani s-a sinucis, fiind găsită de fratele său în grajd. Roberta a recurs la gestul extrem din cauza unui joc online
O fată de 14 ani din Botoșani s-a sinucis, fiind găsită de fratele său în grajd. Roberta a recurs la gestul extrem din cauza unui joc online - Botoșani News

Roberta, o adolescentă de 14 ani, s-a sinucis, duminică, trupul ei fiind găsit în grajd. Descoperirea macabră a fost făcută de fratele tinerei, potrivit Monitorul de Botoșani. Părinţii sunt plecaţi la muncă în străinătate, iar cei doi copii se aflau în grija unui unchi.

Cei doi frați au mîncat împreună, iar apoi fata a ieșit din casă. Fiindcă nu se mai întorcea, băiatul a început să o strige prin curtea casei, apoi a sunat-o, însă sunetul soneriei s-a auzit din grajdul gospodăriei, așa că a mers să vadă ce se întâmplă. Băiatul și-a descoperit sora spânzurată cu un ștreang improvizat, legat de una dintre grinzile din grajd, potrivit sursei citate.

Fata s-ar fi sinucis din cauza unui joc pe calculator

Primarul comunei Coţuşca, Constantin Viorel Ciobanu, susţine că există informaţii potrivit cărora gestul fetei ar fi survenit în urma participării acesteia la un joc online.

"Eu aseară am fost anunţat, însă nu am avut puterea să mă duc acolo să văd cum stau lucrurile, pentru că e anchetă în derulare. Se pare că Procuratura a luat telefonul şi a constatat lucrul acesta. Nu este oficial, dar cei care au fost acolo mi-au transmis lucrul acesta", a afirmat primarul.

Acesta arată că fetiţa provine dintr-o familie cu o stare materială bună. "Familiile, şi părinţii, şi unchii, sunt oameni cu bunăstare, nu oameni dintr-o categorie socială mai scăzută. E destul de neplăcut", a adăugat Ciobanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O fată de 14 ani din Botoșani s-a sinucis, fiind găsită de fratele său în grajd. Roberta ar fi recurs la gestul extrem din cauza unui joc online