Antena Meniu Search
x

O fată de 14 ani din Teleorman ar fi fost agresată sexual de şoferul microbuzului şcolar. Bărbatul a aşteptat ca toţi elevii să coboare

Poliţiştii din Teleorman au deschis un dosar penal care vizează infracţiunea de agresiune sexuală, după ce au fost anunţaţi că o adolescentă de 14 ani a povestit unui consilier şcolar că a fost atinsă în zonele intime de un bărbat de 52 de ani, şofer al unui microbuz şcolar. Suspiciuni privind acelaşi gen de fapte au planat asupra bărbatului şi în urmă cu câţiva ani, însă atunci mama copilei care ar fi fost atinsă de şofer nu a depus plângere.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 19:14

- Shutterstock (scop ilustrativ)

”În ziua de 19 martie a.c., Secţia 13 Poliţie Rurală Smârdioasa a fost sesizată de către un cadru didactic al unităţii de învăţământ din comuna Smârdioasa cu privire la o posibilă agresiune sexuală comisă de către şoferul microbuzului şcolar asupra unei minore. Cercetările preliminare au reliefat faptul că, în ziua de 11 martie a.c., un angajat al unităţii de învăţământ ar fi fost încunoştinţat, prin intermediul unor mesaje trimise pe o aplicaţie de mesagerie, de către o minoră în vârstă de 14 ani, fostă elevă a şcolii, domiciliată în localitate, despre faptul că şoferul microbuzului, un bărbat de 52 de ani, cu acelaşi domiciliu, ar fi atins-o în zone intime, fără acordul fetei, în timp ce se aflau singuri în mijlocul de transport şcolar”, informează, miercuri, oficialii Poliţiei judeţene Teleorman.

Fata le-a povestit totul consilierilor şcolari

Surse judiciare au declarat că adolescenta nu mai învaţă la şcoala din Smârdioasa, ci la o şcoală dintr-un sat alăturat şi se cunoştea cu şoferul microbuzului, relatează news.ro. În ziua de 11 martie el a lăsat-o pe fată să urce în mijlocul de transport, alături de alţi elevi, i-a lăsat pe ceilalţi copii şi a rămas singur cu fata. În acest context s-ar fi petrecut presupusa agresiune.

Fata a povestit cele întâmplate unui consilier şcolar. Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Pe acelaşi subiect

Şoferul de autobuz nu ar fi la prima abatere

Jurnaliştii locali de la Exploziv News24 relatează că nu este prima dată când asupra şoferului microbuzului planează suspiciunea că a atins în zonele intime un copil. 

”Asupra aceluiaşi conducător auto au mai planat suspiciuni de agresiune sexuală şi în urmă cu doi ani, în anul şcolar 2021 – 2022, atunci când o elevă de clasa a VI – a i-ar fi spus mamei sale că şoferul ar fi atins-o în zona sânilor. Însă, el ar fi negat şi ar fi justificat faptul că ar fi tras-o pe copila care se afla cu capul pe geam. Mama elevei respective nu a dorit să depună plângere la momentul respectiv şi totul a rămas în aer”, scrie sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O fată de 14 ani din Teleorman ar fi fost agresată sexual de şoferul microbuzului şcolar. Bărbatul a aşteptat ca toţi elevii să coboare