Antena Meniu Search
x

O fată de 15 ani din Vrancea a murit fulgerător, după ce a început să-i curgă sânge din nas

O fată de 15 ani din localitatea Bălești, județul Vrancea, a murit fulgerător după ce a început să-i curgă sânge din nas. Când paramedicii au venit în ajutor adolescenta era deja inconștientă și fără puls. Din nefericire, fata nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 14:03

adolescentă din Vrancea moartă după ce i-a curs sânge din nas
O fată de 15 ani din Vrancea a murit fulgerător, după ce a început să-i curgă sânge din nas - SAJ Vrancea

Serviciul de Ambulanță din Vrancea a fost alertat marți în jurul orei 10:47, atunci când s-a cerut ajutorul pentru o fată de 15 ani cu epistaxis (hemoragie nazală). La fața locului s-a deplasat o ambulanță tip B2 cu asistent medical, de la Substația Nănești, precum și o ambulanță tip C2 cu medic. Până și medicul de familie din localitate a plecat de urgență să o ajute pe tânăra din Bălești.

La sosirea primului echipaj s-a constat că fata era în stop cardio-respirator. Inima ei încetase să mai bată și nu mai respira. După cum e protocolul în astfel de situații, s-au început imediat manevrele de resuscitare, care au continuat și după sosirea echipajului cu medic. Din nefericire, fata nu și-a mai recăpătat pulsul, fiind declarat decesul.

Adolescenta nu era cunoscută cu afecțiuni medicale. A fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, urmând ca necropsia să stabilească de ce s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » O fată de 15 ani din Vrancea a murit fulgerător, după ce a început să-i curgă sânge din nas