Antena Meniu Search
x

O femeie a murit calcată de tren la intrarea în gara Barboşi din Galați

O femeie a murit, duminică după amiază, călcată de un tren care circula pe ruta Galaţi-Buzău la intrarea în staţia Barboşi din judeţul Galaţi.

de Redactia Observator

la 04.02.2024, 21:26

roți de tren
O femeie a murit calcată de tren la intrarea în gara Barboşi din Galați - Shutterstock (arhivă)

Potrivit IPJ Galaţi, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Galaţi au fost sesizaţi, prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui eveniment feroviar, soldat cu o victimă a cărei identitate este, până în prezent, necunoscută. Din primele cercetări, a reieşit că trenul R 7366, care circula pe ruta Galaţi – Buzău, la intrare în staţia CFR Barboşi, la km 248+600 a relaţiei CF 700, ar fi surprins şi accidentat mortal o femeie.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat pe mecanicul de locomotivă cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, fiind desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea persoanei accidentate şi clarificarea tuturor circumstanţelor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O femeie a murit calcată de tren la intrarea în gara Barboşi din Galați