Antena Meniu Search
x

Video O femeie a murit strivită de o cruce, într-un cimitir din Cluj-Napoca. Medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa: a fost scoasă fără suflare de sub piatra funerară

Caz şocant într-un cimitir din Cluj-Napoca. O femeie a murit după ce o cruce s-a prăbuşit peste ea. Aceasta se afla acolo pentru a vizita mormântul soţului ei, însă a sfârşit în mod tragic. Salvatorii au scos-o fără suflare de sub piatra funerară. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.09.2023, 14:01

Vezi și

O femeie în vârstă de 45 de ani a murit, vineri, după ce o cruce dintr-un cimitir din municipiul Cluj Napoca s-a desprins şi a căzut peste ea. Echipajele medicale trimise de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Femeia a fost scoasă fără suflare de sub piatra funerară

Incidentul a avut loc vineri după amiază, în cimitirul din Cartierul Mănăştur din municipiul Cluj Napoca, unde o cruce s-a desprins de pe soclu şi s-a prăbuşit peste o femeie. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca, aceştia scoţând-o de sub cruce pe femeia în vârstă de 45 de ani. Echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea, întrucât la momentul la care a fost scoasă femeia era decedată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O femeie a murit strivită de o cruce, într-un cimitir din Cluj-Napoca. Medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa: a fost scoasă fără suflare de sub piatra funerară