Antena Meniu Search
x

O femeie de 41 de ani din Zalău, bolnavă de Covid, a murit acasă după ce a refuzat de două ori ajutorul medicilor

Durere într-o familie din Zalău, unde o femeie de 41 de ani, bolnavă de Covid-19, a murit acasă, în apartamentul în care locuia împreună cu părinții, după ce a refuzat ajutorul medicilor. 

de Redactia Observator

la 21.10.2021, 22:25

O femeie de 41 de ani din Zalău, bolnavă de Covid, a murit acasă după ce a refuzat ajutorul medicilor
O femeie de 41 de ani din Zalău, bolnavă de Covid, a murit acasă după ce a refuzat ajutorul medicilor - Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Femeia nu ar fi avut alte probleme de sănătate, spun rudele, însă de câteva zile era răcită și se simțea rău. Sâmbătă, pe 16 octombrie, femeia a fost confirmată cu Covid-19, însă a refuzat internarea la spital, deși starea ei era critică. 

Refuzul este confirmat şi în actele medicale pe care le-a întocmit personalul medical de pe ambulanţă, unde scrie negru pe alb că “familia declară că persoana a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, dar a refuzat internarea”, scrie sportulsalajean.ro.

Femeia a refuzat de două ori internarea

Starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit miercuri dimineață, pe 20 octombrie, iar mama femeii a sunat din nou la ambulanță. Din păcate, femeia a refuzat din nou ajutorul medicilor.

Cum starea de sănătate s-a agravat de la o oră la alta, mama femeii a sunat din nou disperată la ambulanţă. Undeva în jurul orei 18.00, o ambulanţă a ajuns la blocul femeii, însă era deja în zadar. Medicii n-au mai putut face nimic pentru salvarea pacientei de 41 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O femeie de 41 de ani din Zalău, bolnavă de Covid, a murit acasă după ce a refuzat de două ori ajutorul medicilor