Antena Meniu Search
x

Video O femeie de 63 de ani şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini scăpate de sub control, în curtea mânăstirii Cernica. Nepoata, de doar 7 ani, a supravieţuit miraculos

Sfârşit de necrezut pentru o femeie de 63 de ani. A fost lovită de o maşină chiar în curtea Mănăstirii Cernica, în timp ce se plimba cu fiica şi cu nepoata ei. Din primele informaţii, lipsa de experienţă a şoferului şi viteza prea mare au dus la nenorocire. Cea de-a doua victimă, fiica femeii, e internată în spital, iar nepoata a scăpat fără nicio zgârietură. Şoferul urmează să fie audiat.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 10.07.2022, 19:27

Vezi și

Femeia de 63 de ani s-a dus la mănăstire alături de fiica şi de nepoata ei, în vârstă de doar 7 ani. Tot cu familia era la mănăstire şi şoferul care a produs teribilul accident. "Erau pe trotuar că el a intrat, mergând drept, acolo e o curbă şi s-a dus direct", a declarat o martoră. Drumul este închis circulaţiei publice, însă cei care vor să intre cu autoturismul în curtea mănăstirii o pot face contracost. 5 lei costă biletul de acces.

Maşina va fi supusă unei expertize tehnice

Totul s-a întâmplat în jurul orei 14 şi 30 de minute. Bărbatul ar fi intrat cu viteză pe această alee şi la un moment dat ar fi pierdut controloul volanului, a intrat pe contrasens şi apoi le-a lovit pe cele două femei care mergeau pe marginea drumului. Ca prin minune, fetiţa de 7 ani a scăpat fără nicio zgârietură, mătuşa ei însă a ajuns la spital.   

Şoferul, în vârstă de 42 de ani, avea permis de conducere de doar şase luni şi se afla şi el la mănăstire cu soţia şi copilul de doar un an. "Conducătorul auto a fost testat cu aparatele alcooltest și drug test, rezultatele fiind negative atât pentru consumul de alcool, cât si pentru consumul de substanțe psihoactive, la volan", a declarat Anne Marie Ciolca, purtător de cuvânt IPJ Ilfov. Potrivit informaţiilor obţinute de Observator, bărbatul nu îşi explică ce s-a întâmplat, iar autoturismul este în stare bună de funcţionare. Oricum, maşina va fi supusă unei expertize tehnice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O femeie de 63 de ani şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini scăpate de sub control, în curtea mânăstirii Cernica. Nepoata, de doar 7 ani, a supravieţuit miraculos