Antena Meniu Search
x

Rugămintea înduioşătoare a unei bunici de 80 de ani pentru poliţişti. Reacţia agenţilor din Bacău

O bunicuţă din Bacău a apelat, marţi, la ajutorul poliţiştilor pentru a-şi procura medicamentele de la farmacie. Femeia nu se putea deplasa, mai ales că afară s-au înregistrat printre cele mai joase temperaturi ale perioadei, potrivit Ziarului de Bacău.

de Redactia Observator

la 12.01.2024, 11:29

Rugămintea înduioşătoare a unei bunici de 80 de ani pentru poliţişti. Reacţia agenţilor din Bacău
Rugămintea înduioşătoare a unei bunici de 80 de ani pentru poliţişti. Reacţia agenţilor din Bacău - Ziarul de Bacău

Bătrâneţea, haină grea. Poliţiştii locali din Bacău au răspuns, marţi, unei solicitări din partea unei bunicuţe de 80 de ani. Femeia nu se putea deplasa şi avea nevoie de medicamente de la farmacie.

”Condițiile vremii nefavorabile și faptul că este o persoană nedeplasabilă, singură și neajutorată, a determinat-o să apeleze la colegii noștri, pentru a-i aduce de pe o rețetă medicamente de la farmacie. Un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei s-a deplasat la farmacie, a cumpărat medicamentele prescrise de care avea mare nevoie și le-a înmânat persoanei în cauză, la domiciliul său, fără a-i solicita contravaloarea lor”, au relatat polițiștii pe pagina lor de Facebook.

Înduioşaţi de situaţia femeii, agenţii care au răspuns apelului au decis să îi facă o bucurie şi au refuzat să primească banii pentru medicamentele plătite.

Autorităţile locale au transmis că pot veni în ajutorul cetățenilor din municipiul Bacău, mai ales în cazul persoanelor vârstnice, aflați în situații similare. “Vă transmitem și faptul că suntem deschiși la astfel de solicitări și că putem veni în ajutorul cetățenilor din municipiul Bacău aflați în situații similare!”, au mai precizat cei de la Poliția Locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Rugămintea înduioşătoare a unei bunici de 80 de ani pentru poliţişti. Reacţia agenţilor din Bacău