Antena Meniu Search
x

O femeie din Bucureşti, prisă în flagrant în timp ce încerca să fure flori în valoare de 10.000 de lei

O femeie a fost prinsă, vineri, în flagrant, în timp ce a forțat ușa unei florării din Capitală și a furat ghivece de flori și aranjamente florale în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 15:58

O femeie din Bucureşti, prisă în flagrant în timp ce încerca să fure flori în valoare de 10.000 de lei
- Observator

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București -Secția 8 au reținut vineri o femeie, în vârstă de 36 de ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. „În fapt, la data de 18 august 2023, în jurul orei 05.20, polițiști din cadrul Secţiei 8, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, din interiorul unei societăti comerciale, din Sectorul 2, ar fi fost sustrase mai multe ghivece de flori și flori, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de lei. La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de poliție, o femeie fiind prinsă în flagrant, imediat după săvârșirea faptei, aceasta fiind depistată pe o stradă din proximitate”, anunță Poliția Capitalei.

Femeia a fost imobilizată și condusă la audieri, în vederea stabilirii situației de fapt. „Din cercetări, s-a reținut faptul că, femeia ar fi forțat ușa de acces a florăriei, de unde ar fi sustras mai multe aranjamente florale și ghivece, pe care le-ar fi transportat cu două cărucioare, aparținând aceleiași societăți. În baza probatoriului administrat, aceasta a fost reţinută ieri, pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiași zile, față de femeie a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. De asemenea, au fost găsite și bunurile pe care bănuita le-ar fi sustras, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, potrivit comunicatului de presă.

Cercetările sunt continuate de către Sectia 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O femeie din Bucureşti, prisă în flagrant în timp ce încerca să fure flori în valoare de 10.000 de lei