Antena Meniu Search
x

O femeie din Sighet oferă 10.000 de euro recompensă pentru informaţii despre persoana care i-a dat foc maşinii

O femeie din Sighetu Marmației a publicat un anunţ pe Facebook în care precizează că oferă 10.000 de euro recomensă pentru oricine dă informaţii concrete pentru găsirea persoanei care i-a dat foc maşinii, un autoturism marca Audi R8.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.01.2021, 22:27

10.000 de euro recompensă pentru oricine poate da informaţii despre cine a incendiat această maşină - Captura Facebook

Recompensă de 10.000 de euro

"Recompensa de 10.000 euro pentru cel ce da informatia care duce la gasirea faptuitorului. Rog distribuiere in numar mare pentru aflarea incendiatorului!" scrie doamna Lucretia Lipcei, pe Facebook.

Maşina a fost găsită incendiată, în parcare.

IPJ Maramureş: "Azi-noapte, orele 03.43, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un autoturism aflat pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat autoturismul în cauză, al cărui proprietar este o femeie de 39 de ani din municipiu. Incendiul s-a extins la un autoturism din apropiere aparținând unui bărbat din Sighetu Marmației. Prejudiciul cauzat de incendiu este de aproximativ 34.000 de euro. Cauza producerii evenimentului este în curs de stabilire. Incendiul a fost localizat și lichidat de către pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației"

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O femeie din Sighet oferă 10.000 de euro recompensă pentru informaţii despre persoana care i-a dat foc maşinii