Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 1 an din Botoşani, în stare gravă la spital după ce a băut accidental benzină. Frăţiorul ei îi oferise sticla, fără să ştie ce conţine

O fată de 1 un an şi jumătate a fost transferată de urgenţă la spitalul din Iaşi după ce accidental a băut benzină şi ulei dintr-o sticlă pregătită pentru alimentarea unei motocoase. Frăţiorul micuţei îi oferise sticla, fără să ştie ce substanţă se află în interiorul acesteia.

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 17:23

- Shutterstock

Calvarul a început după ce fetiţa a luat o înghiţitură din amestecul pregătit de tatăl ei. Bărbatul pusese într-o sticlă de plastic benzină şi ulei pentru a alimenta rezervorul motocoasei. Fratele fetiţei, de doar 6 ani, a desfăcut capacul, după care a întins sticla către fetiţă. Aceasta a fost atrasă de mirosul amestecului şi a luat o înghiţitură, relatează ziaruldeiasi.ro.

Fata a început să plângă, moment în care mama acesteia a fost alertată şi au transportat-o la cel mai apropiat spital cu maşina personală. Iniţial copila a fost stabilizată de medicii din Botoşani, după care s-a decis transferul ei la Spitalul Judeţean din Iaşi, cu stare febrilă şi stări de vomă.

„Pacienta a fost stabilă pe tot parcursul transportului. A fost monitorizată şi ulterior transferată colegilor de la spitalul ieşean”, a precizat medicul Cătălina Duhaniuc, din cadrul SJA Botoşani.

Urmează ca medicii specialişti să stabilească o conduită terapeutică în urma unor investigaţii suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 1 an din Botoşani, în stare gravă la spital după ce a băut accidental benzină. Frăţiorul ei îi oferise sticla, fără să ştie ce conţine