Antena Meniu Search
x

Foto O fetiţă de 3 ani din Cluj a murit în braţele medicilor, după ce s-ar fi înecat cu mâncare. Vecinii au o altă ipoteză despre incidentul tragic

Un copil de 3 ani a murit după ce s-a înecat cu mâncare. Potrivit informaţiilor obţinute de Observator, este vorba despre o fetiţă din comuna Săvădisla. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, însă în ciuda eforturilor medicilor, care au resuscitat-o pe copilă zeci de minute, fetiţa a murit. Vecinii spun că micuţa ar fi căzut, de fapt, într-o groapă cu apă pe care o săpaseră părinţii. 

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 22:11

Angajații ISU Cluj au intervenit luni seara la un copil de 3 ani din comuna Săvădisla care s-ar fi înecat cu mâncare. Medicii au declarat decesul acestuia. Potrivit ISU Cluj, intervenția a avut loc în localitatea Finișel, comuna Săvădisla, unde un copil de trei ani s-ar fi înecat cu un bol alimentar.

Fetiţa de 3 ani s-a înecat cu mâncare. Medicii nu au mai putut salva copilul

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă mobilă, dar și un elicopter SMURD. Echipajele medicale sosite la fața locului i-au aplicat minorului manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul. Împrejurările în care s-a produs evenimentul vor fi cercetate de organele abilitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 3 ani din Cluj a murit în braţele medicilor, după ce s-ar fi înecat cu mâncare. Vecinii au o altă ipoteză despre incidentul tragic