Antena Meniu Search
x

O fetiţă de cinci ani, lovită pe trecere în Galaţi. Copila traversase regulamentar

O minoră în vârstă de cinci ani din judeţul Galaţi a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din localitatea Pechea, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 15:32

O fetiţă de cinci ani, lovită pe trecere în Galaţi. Copila traversase regulamentar
- Shutterstock

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi prin apel la numărul de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat, din comuna Suhurlui, în timp ce conducea un autovehicul pe raza satului Pechea, a accidentat pe trecerea de pietoni, amplasată în zona intersecţiei cu DJ 251, o fetiţă de 5 ani care se angajase regulamentar în traversarea străzii.

În urma evenimentului rutier, minora a suferit leziuni şi a fost transportată la Spitalul de Copii Sfântul Ioan Galaţi, unde a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, ulterior a fost condus la Spitalul de Urgenţă Sf. Apostol Andrei - Galaţi, unde i-a fost recoltată şi o mostră biologică de sânge. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fetiţă de cinci ani, lovită pe trecere în Galaţi. Copila traversase regulamentar