O fetiță de cinci ani și-a văzut părinții murind, după ce au alunecat de pe o stâncă, în Italia

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 31.01.2021, 21:08.
Actualizat: 31.01.2021, 21:08

Un cuplu a murit, duminică, după ce s-a prăbușit sute de metri de pe o stâncă pe Muntele Vareno, în Brescia, Italia, în timpul unei plimbări. Fetița cuplului, în vârstă de cinci ani, a asistat neputincioasă la tragedie.

Un cuplu a murit în Italia căzând de pe o stâncă, în fața fiicei lor de 5 ani

Un cuplu a murit în Italia căzând de pe o stâncă, în fața fiicei lor de 5 ani

Cei doi, soț și soție, ieșiseră la plimbare împreună cu fiica lor de cinci ani și mai mulți prieteni, în zona Pasului Presolana, când s-a petrecut tragedia.

În vecinătatea unui canal înghețat, unde fusese o avalanșă, femeia a alunecat și partenerul ei a încercat să o salveze, dar amândoi au căzut de pe stâncă și au murit, scrie ilroma.net.

Potrivit Agenției ANSA, cuplul era din Milano, femeia având 35 de ani, iar soțul ei 49 de ani.

Câțiva prieteni ai victimelor au rămas cu fiica lor, martoră la tragedie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.