Meniu
Search
x

Video O fetiţă de nici doi ani din Iaşi a ajuns la spital, în comă. Reacţia de groază a medicilor spune totul: "Unde a trăit copilul ăsta?". Mama ar fi muşcat-o

Caz suspect, la Iaşi! O copilă de nici doi ani a ajuns, în comă, la spital, cel mai probabil din cauza neglijenţei mamei. Fetiţa s-ar fi înecat în cadă, a susţinut femeia în faţa medicilor. Numai că, pe corpul micuţei au fost găsite răni ce par mai vechi, aşa că a fost anunţată poliţia. Tatăl copilei îşi suspectează soţia că ar fi abuzat-o şi acum vrea să ascundă cele întâmplate.

De Clara Mihociu la 12.09.2021, 19:45
Vezi și

"Are coaste rupte, capul spart, fata nu mai are nicio şansă, că e în moarte cerebrală şi tot îi repetă că fata lui e moartă. Stopul poate l-a făcut prin înec, dar coaste rupte... celelalte lovituri de unde sunt?", a declarat Gina Ifrim, mătuşa fetei. Sunt întrebări la care mătuşa şi tatăl micuţei Sofia caută răspunsuri. Fetiţa a ajuns în urmă cu câteva zile, la spital, în stare gravă. Femeia le-a povestit medicilor că s-ar fi înecat în cadă. "Aceasta le-ar fi declarat cadrelor medicale că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe minoră pentru aproximativ 3 minute în cada cu apa, iar când a revenit a găsit copilul inconștient", a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Familia nu crede însă varianta mamei. "Are nişte urme mai vechi, bănui că a fost maltratată. Medicii au intrebat unde a trăit copilul ăsta?", a mai declarat mătuşa copilei. Când au văzut în ce stare este medicii au început imediat manevrele de resuscitare. A fost intubată și pusă pe ventilație mecanică și abia apoi a fost transferată către spitalul de copii. "Pacienta menţine o stare critică. Au fost anunţate instituţiile statului pentru a investiga modul de producere al accidentului. A fost solicitată şi o expertiza de la IML", a declarat Lavinia Ionescu, medic coordonator ATI la Spitalul "Sf.Maria" din Iaşi.

"După părerea mea ei cred că nu de la căzătură in cadă a ajuns așa. Cum poți să cazi, să ia atâtea lovituri și urme mai vechi?", mai spune mătuşa fetei. Unele urme de pe corpul fetiţei ar fi fost făcute chiar de către mama ei. Potrivit susrselor Observator, femeia ar fi declarat că, în stare de şoc, ar fi muşcat-o în încercarea de a o face să reacţioneze. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O fetiţă de nici doi ani din Iaşi a ajuns la spital, în comă. Reacţia de groază a medicilor spune totul: "Unde a trăit copilul ăsta?". Mama ar fi muşcat-o