Antena Meniu Search
x

Video O fostă poliţistă riscă închisoarea după ce a făcut declaraţii şocante pe TikTok. Imaginile au devenit virale

Un scandal provocat pe TikTok de o femeie îmbrăcată în uniformă de poliţist a pus pe jar Inspectoratul de Poliție Județean Harghita.

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 13:57

Vezi și

Femeia s-a filmat în timp ce face declaraţii şocante şi îi jigneşte pe internauţii care o urmăresc. Imaginile au devenit virale şi a apărut şi prima reacţie a Poliţiei. Până la data de 31 decembrie 2021, femeia a fost angajată a Centrului de Detenţie din Craiova. A ieşit la pensie la această dată, ceea ce înseamnă că prin purtarea uniformei şi a semnelor distinctive ale Poliţiei Române comite o ilegalitate, mai exact o faptă penală.

Imaginile nu au fost văzute doar de internauţi sau de urmăritorii femeii, ci şi de foştii colegi sau actuali angajaţi ai Poliţiei Române. Centrul de detenţie Craiova intenţionează să facă o plângere penală pe numele femeii, iar aceeaşi intenţie au transmis-o şi reprezentanţii sindicatelor din administraţia penitenciarelor.

Pentru fapta sa, femeia riscă ori amendă penală ori închisoarea de la 1 la 3 luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O fostă poliţistă riscă închisoarea după ce a făcut declaraţii şocante pe TikTok. Imaginile au devenit virale