Antena Meniu Search
x

O mamă a fost lovită de maşină şi lăsată să agonizeze pe marginea străzii. Fiul cu nevoi speciale a fost martorul accidentului din Botoşani

Accident teribil într-o comună din Botoşani! O femeie este în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină şi abandonată pe marginea drumului. Martorul teribilei întâmplări a fost chiar fiul victimei, un copil cu nevoi speciale.     

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 30.08.2023, 14:03

Vezi și

Femeia în vârstă de 40 de ani mergea împreună cu fiul ei, care suferă de autism, pe marginea drumului, noaptea, spre casă. 

La un moment dat, pe lângă cei doi a trecut un autoturism condus cu viteză de o şoferinţă de 22 de ani. Femeia a fost acroşată cu oglinda, iar şoferiţa a plecat de la locul accidentului. Victima a zăcut în şant, agonizând din cauza rănilor grave, o perioadă destul de lungă de timp, păzită de fiul cu nevoi speciale. 

La un moment dat, un localnic care trecea prin zonă a văzut-o pe femeie şi a sunat la 112. Ulterior au început şi căutările şoferiţei care îşi lăsase maşina în curtea iubitului. A fost dusă la auderi, iar victima sa a fost transportată la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O mamă a fost lovită de maşină şi lăsată să agonizeze pe marginea străzii. Fiul cu nevoi speciale a fost martorul accidentului din Botoşani