Antena Meniu Search
x

O mamă își caută copila dispărută în Târgu Jiu. Lăcrămioara a plecat de acasă în oraș să vândă flori și nu s-a mai întors

O femeie din Târgu Jiu a cerut ajutorul poliției, astăzi, la primele ore, după ce fiica ei, Dia Lăcrămioara Moldovna, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Copilei i s-a pierdut urma ieri, după ce a plecat în oraș ca să vândă flori. 

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 14:54

- IPJ Gorj

Potrivit IPJ Gorj, alerta la 112 a fost dată de mamă astăzi, la ora 5 dimineața.

"La data de 24 martie a.c., ora 05:00, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată direct, de o femeie din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că fiica sa, Moldovan Dia Lăcrămioara, de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente:

  • înălţimea de 1,57 metri, greutate aproximativă 45-50 kilograme, păr castaniu lung, ochi negri.

La momentul plecării, minora purta un trening de culoare negru cu dungi de culoare alb, iar în picioare purta pantofi sport de culoare negru", au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Cei care dețin informații care să conducă la găsirea fetei sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O mamă își caută copila dispărută în Târgu Jiu. Lăcrămioara a plecat de acasă în oraș să vândă flori și nu s-a mai întors