Antena Meniu Search
x

O mamă și fetița ei, căutate de poliție în Târgu Jiu. Femeia a plecat de acasă împreună cu micuța și nu s-a mai întors

Ramona Flavia Stancu, în vârstă de 42 de ani, din Târgu Jiu, este căutată de poliţişti după ce a fost dată dispărută de soţul său. Femeia a plecat de acasă împreună cu fiica sa minoră și nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 09:40

Ramona a dispărut împreună cu fiica ei, în Târgu Jiu. Soțul femeii a anunțat poliția

O mamă și fiica ei sunt căutate de poliție, după ce au fost date dispărute de soțul femeii. 

"La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, din municipiul Târgu Jiu cu privire la faptul că soția sa, Stancu Ramona Flavia de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, la aceeași dată, a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu fiica sa minoră și nu a mai revenit până în prezent. 

Semnalmente Stancu Ramona-Flavia: înălţime 1,60 metri, greutate de aproximativ 80 kg, păr brunet tuns scurt, ochii albaștrii.

Nu se cunosc articolele de vestimentație purtate de numita Stancu Ramona Flavia sau de fiica acesteia la momentul plecării", anunță IPJ Gorj într-un comunicat. 

Persoanele care pot oferi informații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O mamă și fetița ei, căutate de poliție în Târgu Jiu. Femeia a plecat de acasă împreună cu micuța și nu s-a mai întors