Antena Meniu Search
x

O mamă și fetița ei de 5 ani, căutate de poliția din Târgu Jiu. Loredana şi micuţa sunt dispărute de ieri, după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors

Loredana Nicolița Bărbăcioru, 46 de ani, din Târgu Jiu, este căutată de poliţişti după ce a fost dată dispărută de familie. Femeia a plecat ieri de acasă, împreună cu fiica ei de 5 ani, și nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 11:48

Sesizarea privind dispariția celor două a fost făcut la poliție joi seară.

Mamă și fiică, dispărute în Târgu Jiu

"La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, Bărbăcioru Nicolița Loredana, în vârstă de 46 de ani, din Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, împreună cu fiica sa minoră și nu au mai revenit.

Semnalmente: înălțime – 1.60 m, greutate-55 kg, constituție astenică, păr tuns scurt.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte purtate de femeie sau de fiica sa la momentul plecării", au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la găsirea Loredanei și a fiicei acesteia este rugată să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O mamă și fetița ei de 5 ani, căutate de poliția din Târgu Jiu. Loredana şi micuţa sunt dispărute de ieri, după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors